کسب درآمد در از طریق اینترنت؛ بخش دوم
2. بررسی توانایی ها و مهارت ها و مشکلات:
پس از تعیین هدف مورد دوم شناخت توانایی ها و مهارت های فردی می باشد. هر فرد برای آن که بتواند در هر کسب و کاری (چه فیزیکی و چه مجازی) موفق باشد نیاز دارد با توانمندهای خود آشنا شود و بداند که در چه زمینه هایی توانایی موفقیت دارد و در چه موقعیت هایی نمی تواند به موفقیت های چشمگیری نائل آید و یا حداقل نمی تواند به حد نرمالی از موفقیت برسد. عده ای از افراد صرفاً به دلیل موفقیت یک گروه در یک کسب و کاری و بدون شناسایی توانمندی های خود، اقدام به راه اندازی کسب و کار می کنند که به دلیل عدم توانایی در انجام کار در نیمه راه با شکست رو به رو می شوند. البته این مورد را قصد داریم به صورت مجزا در پست های بعدی تشریح کنیم و فعلاً به همین حد بسنده می کنیم.
اما در مورد شناخت توانایی ها باید گفت که برخلاف تصور عده ای از مردم، علاقه صرف به یک موضوع، خود نمی تواند باعث ایجاد مهارت شود. درست است که داشتن علاقه به کار باعث ایجاد نوعی تشویق تلاش بیشتر در زمینه کسب مهارت می شود ولی درصورتی که استعداد و مهارت کافی در کار نداشته باشید به دلیل عدم توجه به مسائل مهم در فعالیت اقتصادی حتماً با شکست رو به رو خواهید شد.
برای آنکه بتوانیم موضوع را با یک ذکر یک مثال واضح نماییم فرض کنید که فردی صرفاً از روی علاقه و بدون شناسایی توانایی های خود، اقدام به راه اندازی یک شرکت حسابداری خواهد کرد. در این صورت فرد به دلیل عدم مهارت و توانایی انجام کار با مشکلاتی مانند ناراضی بودن مشتریان، بروز درگیری های لفظی، دلسردی از کار و... رو به رو خواهد شد. پس باید توجه داشت که قبل از راه اندازی هر کسب و کاری ابتدا باید از توانایی های خود آگاه شد، سپس براساس آنها اقدام کرد.
منبع:iwork.blog.ir